Примітка про конфіденційність веб-сайту - Відповідно до законодавства ЄС щодо обробки даних GDPR.

1. ВСТУП

Це повідомлення про конфіденційність надає детальні відомості про те, як ми збираємо та обробляємо ваші особисті дані за допомогою нашого сайту https://classiccarbs.co.uk.

Надаючи нам свої дані, ви гарантуєте нам, що ви перевищили 13 року.

Emmanuel Grigoriou t / a Класичний Carbs UK є контролером даних, і ми несемо відповідальність за ваші особисті дані (називаються "ми", "ми" або "наші" в цій інформації про конфіденційність).

Контактні дані

Наша повна інформація:
Класичний карбід Великобританії
Еммануель Грігоріу
18 St. Cuthberts Close
Вест Бромвіч
Уест-Мідлендс
B70 6TP
Об'єднане Королівство

Повне найменування юридичної особи: Еммануель Грігоріу, що торгує як класичний вуглець Великобританії

Адреса електронної пошти: [Електронна пошта захищена]

Дуже важливо, щоб інформація, яку ми зберігаємо про вас, була точною та оновленою. Будь ласка, дайте нам знати, якщо в будь-який час ваші особисті дані змінюються, надіславши нам електронною поштою [Електронна пошта захищена]

2 ЯКИМ ДАНИХ ми збираємо про вас, для чого ціль і на якому етапі ми її обробляємо
Особисті дані - будь-яка інформація, яка може ідентифікувати особу. Вона не включає анонімні дані.

Ми можемо обробляти наступні категорії ваших особистих даних:

• Передача даних, яка включає в себе будь-яку інформацію, яку ви відправляєте нам будь то через контактну форму на нашому сайті, по електронній пошті, текст, соціальних медіа повідомлень, соціальний медіа проводка або будь-який інший зв'язку, які ви відправляєте нам. Ми обробляємо ці дані для цілей спілкування з вами, для ведення обліку та для встановлення, виконання або захисту правових позовів. Нашим законним підґрунтям для такої обробки є наші законні інтереси, які в даному випадку повинні відповісти на повідомлення, надіслані нам, вести облік і встановлювати, переслідувати чи захищати юридичні претензії.

• Дані клієнта, що включає дані, що стосуються будь-яких покупок товарів та / або послуг, таких як ваше ім'я, назва, платіжна адреса, адресу електронної пошти, номер телефону, контактні дані, дані про покупку. У рідкісних випадках, коли ви платите нам по телефону, як тільки ваш платіж пройде, ми розбиваємо та знищуємо ваші дані картки. Ми обробляємо ці дані для постачання товарів та / або послуг, які ви придбали, та вести облік таких операцій. Нашим законним підставою для такої обробки є виконання контракту між вами та нами та / або прийняття заходів на ваш запит щодо укладення такого договору.

• Дані користувача, які містять дані про те, як ви використовуєте наш веб-сайт та будь-які онлайн-служби разом з будь-якими даними, які ви публікуєте для публікації на нашому веб-сайті або через інші онлайнові послуги, такі як наша сторінка Facebook. Ми обробляємо ці дані для керування нашим веб-сайтом та забезпечуємо відповідний контент, щоб забезпечити безпеку нашого веб-сайту, підтримувати резервні копії нашого веб-сайту та / або баз даних, а також забезпечувати публікацію та адміністрування нашого веб-сайту, інших онлайнових послуг і бізнес. Нашим законним підґрунтям для такої обробки є наші законні інтереси, які в даному випадку дозволяють нам належним чином керувати нашим веб-сайтом та нашим бізнесом.

• Технічні дані, які містять дані про використання нашого веб-сайту та онлайнових послуг, таких як ваша IP-адреса, дані для входу, відомості про ваш браузер, тривалість відвідування сторінок на нашому веб-сайті, перегляди сторінок і шляхи навігації, подробиці про кількість раз ви використовуєте наш веб-сайт, налаштування часового поясу та інші технології на пристроях, якими ви користуєтеся, щоб отримати доступ до нашого веб-сайту. Джерело даних є нашою системою відстеження аналітики. Ми обробляємо ці дані, щоб аналізувати використання нашого веб-сайту та інших онлайнових служб, адмініструвати та захищати наш бізнес та веб-сайт, надавати відповідний веб-сайт та рекламу, а також зрозуміти ефективність нашої реклами. Нашим законним підґрунтям для такої обробки є наші законні інтереси, які в даному випадку дозволяють нам належним чином адмініструвати наш веб-сайт і наш бізнес, а також розширювати свій бізнес і вирішувати нашу маркетингову стратегію.

• Маркетингові дані, які містять дані про ваші переваги у отриманні маркетингу від нас та ваших комунікаційних уподобань. Ми обробляємо ці дані, щоб ви могли взяти участь у наших рекламних акціях, які ми можемо проводити, таких як змагання, призи та безкоштовні подарунки, щоб надати відповідний веб-сайт та рекламу для вас, а також оцінити чи зрозуміти ефективність цієї реклами. Нашим законним підґрунтям для такої обробки є наше законне інтерес, яке полягає в тому, щоб вивчити, як клієнти використовують наші продукти / послуги, розвиваючи їх, розвиваючи наш бізнес і вибираючи нашу маркетингову стратегію.

• Ми можемо використовувати Дані Клієнта, Дані Користувача, Технічні Дані та Маркетингові Дані, щоб надати вам відповідний вміст та рекламні оголошення (включаючи рекламу в Facebook або іншу рекламну рекламу), а також вимірювати або зрозуміти ефективність реклами, яку ми обслуговуємо. Наш законний підґрунтя для такої обробки є законними інтересами, які полягають у зростанні нашого бізнесу. Ми також можемо використовувати такі дані для відправлення інших маркетингових комунікацій. Нашим законним підґрунтям для такої обробки є або згода, або законні інтереси (а саме, розвиток нашого бізнесу).

Чутливі дані

Ми не збираємо жодних конфіденційних даних про вас. Конфіденційні дані відноситься до даних, які включає в себе докладні відомості про вашу раси або етнічного походження, релігійних або філософських переконань, сексуального життя, сексуальної орієнтації, політичних поглядів, членства в профспілках, інформацію про своє здоров'я і генетичних і біометричних даних. Ми не збираємо інформацію про кримінальні покарання та правопорушення.
Якщо ми вимагаємо зібрати персональні дані законом або згідно з умовами договору між нами та вами, ми не можемо надати нам ці дані за запитом, ми можемо не мати можливості виконувати контракт (наприклад, для доставки товарів чи послуг тобі). Якщо ви не надасте нам запитувані дані, нам, можливо, доведеться скасувати замовлений товар або послугу, але якщо ми це зробимо, ми повідомимо вас у той самий час.

Ми будемо використовувати ваші особисті дані лише для цілей, для яких це було зібрано, або, якщо необхідно, цілком сумісної мети. У випадку, якщо нам потрібно використати вашу інформацію для незв'язаної нової мети, ми повідомимо вам та пояснимо юридичні підстави для обробки.

Ми можемо обробляти ваші особисті дані без вашого відома та згоди, якщо це вимагається або дозволено законом.

3 ЯК ми збираємо особисті дані

Ми можемо збирати дані про вас, надаючи дані безпосередньо нам (наприклад, заповнивши форми на нашому сайті або надіславши нам електронні листи). Ми можемо автоматично збирати певні дані від вас, коли ви використовуєте наш веб-сайт, використовуючи файли cookie та аналогічні технології. Щоб дізнатись більше про це, перегляньте нашу політику cookie: https://classiccarbs.co.uk/cookie-policy.

Ми можемо отримувати дані від третіх сторін, таких як постачальники аналітики, такі як Google, які розташовані за межами ЄС, рекламні мережі, такі як Facebook, створені за межами ЄС, такі як постачальники пошукової інформації, такі як Google, що базуються за межами ЄС, постачальники послуг технічного обслуговування, оплати та доставки , наприклад, брокери або агрегатори даних.

Ми також можемо отримувати дані з публічно доступних джерел, таких як "Будинок компаній" та "Виборчий реєстр", що знаходяться всередині ЄС.

4 МАРКЕТИНГОВІ КОМУНІКАЦІЇ

Нашим законним підставою для обробки вашої особистої інформації, щоб надіслати вам маркетингові повідомлення, є ваша згода або наші законні інтереси (а саме, розвиток нашого бізнесу).

Відповідно до правил конфіденційності та електронних комунікацій, ми можемо надіслати вам маркетингові повідомлення від нас, якщо (i) ви здійснили покупку або просили інформацію про нас про наші товари або послуги або (ii) ви погодились отримувати маркетингові повідомлення, і в кожному випадку ви не відмовилися від отримання таких повідомлень з моменту. Відповідно до цих правил, якщо ви є товариством з обмеженою відповідальністю, ми можемо надіслати вам маркетингові електронні листи без вашої згоди. Однак ви можете будь-коли відмовитися від отримання маркетингових електронних листів від нас.

Перш ніж ми надамо ваші особисті дані стороннім особам у своїх маркетингових цілях, ми отримаємо вашу прямому згоду.

Ви можете будь-коли припинити надсилання маркетингових повідомлень у нас або третіх сторін, дотримуючись посилання на відмови від маркетингового повідомлення, надісланого вам.

Якщо ви відмовляєтеся від отримання маркетингових комунікацій, це відмова не поширюється на особисті дані, надані в результаті інших операцій, таких як покупки, реєстрації гарантій тощо.

5 ОГОЛОШЕННЯ ВАШИХ ОСОБИСТОГО ДАНИХ

Нам, можливо, доведеться поділитися вашими особистими даними з сторонами, зазначеними нижче:

• постачальники послуг, які надають послуги з адміністрування ІТ та системи.
• Професійні консультанти, включаючи адвокатів, банкірів, аудиторів та страховиків
• Органи державної влади, які вимагають від нас звіту про обробку діяльності.
• Треті сторони, яким ми продаємо, передаємо чи об'єднуємо частини нашого бізнесу або наших активів.

Ми вимагаємо від всіх третіх сторін, до кого ми передаємо Ваші дані, дотримуватися безпеки Ваших особистих даних та розглядати їх відповідно до законодавства. Ми дозволяємо таким третім особам обробляти ваші особисті дані лише для зазначених цілей та відповідно до наших інструкцій.

6 Міжнародні перекази

Країни за межами Європейського економічного простору (ЄЕЗ) не завжди пропонують однаковий рівень захисту ваших даних, тому європейське право забороняє передачу персональних даних за межі ЄЕЗ, якщо переміщення не відповідає певним критеріям.

Деякі постачальники послуг наших третіх сторін базуються за межами Європейської економічної зони (ЄЕП), тому обробка Ваших особистих даних передбачає передачу даних за межами ЄЕЗ.

Кожного разу, коли ми передаємо вашу персональну інформацію з ЄЕЗ, ми робимо все можливе, щоб забезпечити аналогічний рівень безпеки даних, забезпечивши принаймні одне з наступних гарантій:

• Ми передаватимемо Ваші особисті дані лише країнам, які Європейська комісія схвалила як забезпечення адекватного рівня захисту персональних даних; або
• Де ми користуємося деякими постачальниками послуг, ми можемо використовувати спеціальні контракти або кодекси поведінки або механізми сертифікації, затверджені Європейською комісією, які надають персональні дані такою самою захистом у Європі; або
• Якщо ми використовуємо постачальників на основі США, що входять до щита конфіденційності ЄС-США, ми можемо передавати дані їм, оскільки вони мають еквівалентні гарантії.
Якщо жодна з перелічених вище гарантій не доступна, ми можемо вимагати вашої явної згоди на конкретну передачу. Ви матимете право відкликати цю згоду будь-коли.

7 БЕЗПЕКА ДАНИХ

Ми запровадили заходи безпеки, щоб запобігти випадковому втраті, використанню, зміненню, розголошенню або доступу до неї без дозволу ваші особисті дані. Ми також дозволяємо доступ до ваших особистих даних лише тим співробітникам та партнерам, які мають бізнес, повинні знати такі дані. Вони оброблятимуть ваші особисті дані лише відповідно до наших інструкцій, і вони повинні зберігати конфіденційність.

У нас є процедури для вирішення будь-яких підозрюваних у порушенні персональних даних, і ми повідомимо вас і будь-якого регулюючого органу про порушення, якщо ми маємо законне зобов'язання.

8 ЗБЕРЕЖЕННЯ ДАНИХ

Ми зберігатимемо ваші особисті дані лише настільки, наскільки це необхідно для виконання цілей, які ми його збирали, в тому числі для виконання будь-яких юридичних, облікових або звітних вимог.

Вирішуючи правильний час зберігати дані, ми розглядаємо його суму, характер та чутливість, потенційний ризик заподіювати шкоду від несанкціонованого використання чи розголошення, в цілях обробки, якщо ці досягнення можуть бути досягнуті іншими способами та юридичними вимогами.

Для податкових цілей закон передбачає, що ми зберігатимемо основну інформацію про своїх клієнтів (у тому числі контактні, ідентифікаційні, фінансові та транзакційні дані) протягом шести років після того, як вони перестають бути клієнтами.

За певних обставин ми можемо анонімізувати Ваші особисті дані в наукових дослідженнях або в статистичних цілях, і в цьому випадку ми можемо використовувати цю інформацію без обмежень без попередження.

9 ВАШІ ЮРИДИЧНІ ПРАВА

За законами про захист даних у вас є права щодо ваших особистих даних, які містять право вимагати доступ, виправлення, стирання, обмеження, передачі, заперечення щодо обробки, переносу даних і (якщо законним підставою обробки є згода) зняти згоду

Ви можете докладніше ознайомитись із цими правами:
https://ico.org.uk/for-organisations/guide-to-the-general-data-protection-regulation-gdpr/individual-rights/
Якщо ви бажаєте скористатись будь-яким із вищезазначених прав, надішліть нам електронний лист на адресу [Електронна пошта захищена]
Вам не доведеться платити плату за доступ до ваших особистих даних (або для здійснення будь-яких інших прав). Однак ми можемо стягнути плату за розумну ціну, якщо ваш запит є чітко необгрунтованим, непослідовним або надмірним або відмовляється виконувати ваш запит за таких обставин.

Нам, можливо, буде потрібно запитати певну інформацію від вас, щоб ми могли підтвердити вашу особу та забезпечити ваше право на доступ до ваших особистих даних (або для здійснення будь-яких інших ваших прав). Це запобіжний захід для забезпечення того, щоб особисті дані не розкривались жодній особі, яка не має права отримувати її. Ми також можемо зв'язатися з вами, щоб попросити вас отримати додаткову інформацію щодо вашого запиту, щоб прискорити нашу відповідь.

Ми намагаємося відповісти на всі законні запити протягом одного місяця. Іноді це може зайняти нас більше місяця, якщо ваш запит є особливо складним або ви зробили ряд запитів. У цьому випадку ми повідомимо вас.

Якщо ви не задоволені будь-яким аспектом того, як ми збираємо та використовуємо ваші дані, ви маєте право подати скаргу в офіс Уповноваженого з прав людини (ICO), органу контролю над Британією з питань захисту даних (www.ico.org.uk). Ми повинні бути вдячні, якщо ви спочатку зв'яжетесь з нами, якщо у вас є скарга, щоб ми могли спробувати вирішити це за вас.

10 THIRD PARTY LINKS

Цей веб-сайт може містити посилання на сторонні веб-сайти, плагіни та програми. Натискання цих посилань або включення цих з'єднань може дозволити стороннім особам збирати або обмінюватися даними про вас. Ми не контролюємо ці сторонні веб-сайти та не несемо відповідальності за їх заяви про конфіденційність. Коли ви виходите з нашого веб-сайту, радимо вам ознайомитись із повідомленням про конфіденційність кожного веб-сайту, який ви відвідуєте.

11 КУХНІ

Ви можете налаштувати браузер на відмову від всіх або деяких файлів cookie або повідомити про те, коли веб-сайти встановлюють або отримують доступ до файлів cookie. Якщо ви відключите або відмовтеся від файлів cookie, зверніть увагу, що деякі частини цього веб-сайту можуть стати недоступними або неправильно функціонувати. Для отримання додаткової інформації про куки, які ми використовуємо, див. Https://classiccarbs.co.uk/cookie-policy

ЗМІНИТИ ПОВІДОМЛЕННЯ:
Як і будь-який з наших адміністративних та юридичних сторінок, вміст цієї сторінки може змінюватися з часом. Відповідно, ця сторінка може читати по-різному з самого вашого наступного візиту. Ці зміни необхідні та виконуються компанією ClassicCarbs.co.uk, щоб захистити вас і наш сайт ClassicCarbs.co.uk. Якщо ця сторінка важлива для вас, вам слід часто перевіряти їх, оскільки жодна інша інформація про змінений вміст не буде надана ні до, ні після зміни.

ПИТАННЯ / КОМЕНТАРІ / СЛОВА:
Ви також можете відвідати www.allaboutcookies.org (… Або https://www.aboutcookies.org/ ) для отримання додаткової інформації про файли cookie, в тому числі про те, як видалити всі файли cookie з вашого браузера після виходу з нашого сайту.

Якщо у вас є які-небудь питання щодо вмісту цієї сторінки або просто хочете зв'язатися з нами з будь-якої іншої причини, ви можете зробити це за цим посиланням: https://classiccarbs.co.uk/contact-us